SKRIVET: 2010-03-30, kl 16:48:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ricky Martin!

Ricky Martin har kommit ut som homosexuell. Asså vare någon som inte redan visste de? Med hans tighta kläder och alltid så perfekt kropp , jag menar hallå!?
Men aja , så länge han är lycklig och ute ur garderoben^^

SKRIVET: 2010-03-28, kl 19:48:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gå ner i vikt!

Jag vill verkligen gå ner i vikt! Jag mår skit dåligt över hur jag ser ut. Äre nån som har nåt/några tips på hur jag kan göra för att gå ner i vikt?<3

SKRIVET: 2010-03-27, kl 19:57:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Earth Hour 2010!

Lördagen den 27 mars 2010 klockan 20.30 genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan. Delta i Earth Hour – var en del av lösningen. 
Med tanke på det misslyckade klimatmötet i Köpenhamn är ett starkt Earth Hour viktigare än någonsin. I år ligger fokus på effektiva klimatlösningar!

Så släck lamporna ikv och tänd ljus ist!

Ikv ska då jag släcka och tända ljus och sitta under en filt och spela kort med familjen!
Jag hoppas att ni också tänker de :)  Faktiskt så äre mkt mysigare än att sitta och kolla på Körslaget ;)


SKRIVET: 2010-03-27, kl 19:51:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

En dag på stan.

Jag for idag in till våran lilla stad för att handla lite , köpte ny mascara , helt allvarligt aldrig haft en sån bra mascara! Den äger :D









Sen efter de köpte jag ett nytt diadem med rosett på :D











Osså sen köpte jag ett nytt grönt nagellack , för jag är helt galen i dom :D Har typ 100 olika färger ^^








Min plan när jag for på stan de va att hitta ett par sköna byxor som jag kan sitta i nästa helg men de fanns lixom inga :/ Visst dom va skön men oerhört fula :/ Och när man köper ett par byxor så måste man ju kunna använda dom utan att skämmas. Men jag vill hitta ett par baggy jeans , jag hatar mina jeans just nu , jag har gått upp i vikt så kan knappt ha dom längre :(

Men jag måste skryta på min lilla ängel (Saga) hon va ensam hemma i 1½ timme idag , utan problem! När vi kom hem så trodde vi ju att hon skulle ha bajsat och kissat överallt men inte en fläck nånstans! Så jävla duktig! :*

SKRIVET: 2010-03-27, kl 00:25:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Galen dag!

Min fredag har varit helt galen , brorsans flickvän fyller år och Cissi fyller år , mkt tårta vart de! Har sjukt ont i magen nu ^^
Sen vart jag ensam hemma med min lilla vovve en stund! Asså hon är ju helt jävla galen ^^ Vi låg i soffan och skulle ha myspys ba jag och hon , de va jätte trevligt , hon somnade och jag såg på tvn. Sen vaknade hon av att de va för varmt så hon hoppade ner. Sen skulle hon komma upp igen , men halva arsle va utanför så jag tänkte lyfta upp hon och ba ha mys med hon men då bet hon mig! Sjukt hårt , först morrade hon men de gör hon jämt så jag brydde mig inte , men sen började hon visa tänderna och ba bet mig! Då va vårat myspys över!
så hon började skälla på mig när jag la ner hon och ville komma upp och mysa igen men icke!
Men tillslut somnade hon. Visst äre sjukt hur lätt hundar kan göra en glad igen? tog bara några sekunder innan hon skulle kramas :P
Jo juste , jag åt en bondomlett till middag idag ^^ Har aldrig gjort de förr men de va gott faktiskt :) Nu när jag har börjat äta ägg så passar mamma på ^^ ;)

Nu blire till att msna , hörs :*

SKRIVET: 2010-03-24, kl 21:44:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stålröv!

Nu tänker jag berätta om Tommys stålröv!
Jag kom till skolan och ett av fönsterna va krossade och eftersom ingen i min klass kan hålla tyst om nåt så fick jag höra att de va ett av Tommys verk. Jag gick in och ville höra historien.
Saken va väldigt enkel , han ville inte sitta på bänkarna utan uppe vid fönsterna så han hoppade och svanskotan for för långt och krossade hela skiten! Hans kalsonger revs upp och allt! Det va de sjukaste..och jag tyckte jag hade en dålig dag ^^!
Lyckat Tommy ;)

SKRIVET: 2010-03-20, kl 23:55:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stryckfors!

Nu är jag hemma efter en hel dag i stugan! Vädret har varit på topp men de skulle tydligen bli ännu bättre imorron , synd att vi åkte hem då. Men iaf idag har vi haft de riktigt mysigt , wokat ute (vart sjukt gott) och kört skoter :D Jag är värsta fart dåren (a) Osså nu när man har en hundvalp som springer i snödriverna så äre sjukt mycket roligare! Men hon började frysa efter en stund vilket man kan förstå , så hon fick ligga i mitt knä och jag virrade en filt runt henne , hon somnade så skönt så hon snarkade! :]
Har aldrig hört nåt gulligare ;D!

Men herregud att ha med sig små kusinerna är inte lätt!
Lukas är jätte rädd för Saga så man bär runt på han hela tiden , har sjukt ont i ryggen nu!
Och jag har ju även Klara som inte lyssnar! Hon har varit jätte bråkig idag , usch va less jag vart!
Klara och Saga skulle busa , har jag inget emot , men Klara tog ifrån Saga hennes pinne , och Klara tycker inte om när Saga hoppar men ändå skulle hon he pinnen högt upp i luften , då äre ju självklart att Saga hoppar för att få tag i pinnen och då skrek ju Klara så klart.
Saga fick aldrig sin pinne så hon tröttnade ju , sen när jag sagt åt för 8000000 gången så började hon förstå att hon måste ge pinnen ibland , men då tog hon ifrån Saga pinnen direkt , de funka inte heller. Hon måste få ha den ett tag , hon är valp , hennes tänder gör jätte ont! Så hon måste få bita i saker och så.
Men Klara ville ha pinnen så hon skrek "LOSS!" Sen började hon dra i pinnen...jag sa åt henne 439120947 gånger att man får faktiskt inte dra! Hon förstod aldrig och Saga fick aldrig vila heller , hundar blir ju också trött , sa åt henne minst 4 gånger , låt hunden va , men hon fortsatte så jag ba "Men Klara ska vi bli ovänner eller? Lägg av nu...!"  Ja då gick hon ifrån men ist vägrade hon äta middagen som serverades.. då fick hon ingen efterätt heller.
Blev sur som fan! Men skyll dig själv lixom när hon inte ens vill försöka.
Iaf nu när vi kom hem så blöder Saga ur munnen..för att Klara har dragit.! Jag blir sjukt galen...

Men nu äre sängdax är trött! PussN(L)

SKRIVET: 2010-03-17, kl 18:38:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ensam hemma.

Nu sitter jag ensam hemma med min kära Saga , hon har skällt i flera jävla timmar nu , jag är otroligt less med världens huvudvärk. Skönt!
Ska bli ännu skönare när pappa kommer hem och busar med henne så jag får ta ett långt varmt bad! :)

De se jag fram emot!

Nu måste jag ut och gå , skriver mera sen!:)

SKRIVET: 2010-03-13, kl 19:30:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Melodifestivalens final ikv!

Om ca 30 min börjar Melodifestivalen! Jag hoppas verkligen att Anna Bergendahl vinner hela skiten!
Hennes låt är otroligt fin och den ligger etta på nästan alla musik listor så jag är nog inte den enda som känner så ;)
Jag ska då rösta på Anna lr Timotej men jag tror dock inte Timotejs låt skulle låta spec bra på engelska :/ Och Annas låt är ju redan på engelska ;D Men jag hatar att hon inte fick ha sina gympaskor! De va ju hennes stil , alla vill ju inte ha högklackat! Vilka idioter -.-
Aja nu ska jag gå och göra lite hallon mousse med färska hallon och bitar av daim på! :D

SKRIVET: 2010-03-11, kl 23:46:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pass!

Idag har jag varit och skaffat pass , helt ärligt man ser ju ut som en jävla idiot på bilden ^^
blir ju roligt när man ska lämna fram den :P Man fick inte le lr nåt! Klart man blir konstig då :P
tur att de va en släkting som tog kortet ^^ annars hade jag skämts :]


Min mamma vart sjuk nu ikv också :/ Så jag ska upp klockan 5 med våran lilla hund imorron :P
TAGGA!^^ lr nåt :P

nu ska jag fortsätta kolla på kläder , puss! :]

SKRIVET: 2010-03-10, kl 14:29:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veterinären!

Nu va första veterinär besöket gjort. Det gick så mycket bättre än va jag trodde de skulle göra.
Men som hon skakade från början! Men läkaren gav henne massa godis så de gick jätte bra då!^^

Blir jobbigt senare idag när vi ska lämna henne ensam hemma :/ Har gjort de förr men ändå hemskt :(
hon är ju som en bebis , de är verkligen jätte jobbigt :(

SKRIVET: 2010-03-08, kl 00:52:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Project runway final!

Jag tyckte att alla hade gjort jätte fina kläder :) Jag hoppades dock på att Carol Hannah skulle vinna :(
Jag tycker inte om Irina.. Hon har varit en bitch hela säsongen osså vinner hon? Vafan , hela hennes kollektion va i svart också , så sjukt tråkigt! ;o
Men jag tror faktiskt att Irina är en fin människa men hon ville verkligen vinna de här men de är ingen andledning att trycka ner någon annan.
Men grattis Irina iaf!

SKRIVET: 2010-03-04, kl 23:12:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sveriges värsta bilförare!

Hela familjen samlades för att se dubbla avsnitt av Sveriges Värsta Bilförare!
fyfan höll på dö av skratt ibland :]
Osså dom där blondinerna som hela tiden höll på med håret ,asså vafan ;s
"Jag kan inte använda bilbälte för de förstör min frisyr!"   vilket jävla pucko ;s Men aja "snygg" kommer hon då vara när hon dör iaf. Men hennes bästa kommentar ikv va då iaf "Ska jag köra rakt fram så gåre bra men ska jag svänga blire problem!"   HAHAHAH sjuk människa!
Och den där killen som ska vara coach åt den rödhåriga tjejen , nån som såg han? Han skrek bara åt hon hela tiden , asså fan hade de varit jag hade jag mördat han gånger 2! Asså vafan osså han ba "Jag tror hon blir lugn av de" , klart som fan man inte blir lugn av att nån skriker i ens öra. Vilket jävla as asså!

Nån annan som såg de? :)