SKRIVET: 2010-06-26, kl 01:01:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Midsommar!

Idag har det varit midsommar. Lr ja rättare sagt igår :) Och jag hade faktiskt en riktigt trevlig midsommar :)!
På jobbet bakade jag en väldigt sommrig tårta :) Vart jätte god! Hade faktiskt en riktigt bra dag idag på jobbet , den gick riktigt fort! Först bakade jag sen åt jag lunch sen åt jag tårta sen hem! ^^ Fast jag fick sitta och vänta på pappa i nästan en timme för han hörde fel på vilken tid jag sa att jag slutade.. -.- Men iaf sen kom jag hem och då hade mamma köpt jordgubbar och glass! mums! Sen åt vi kyckling med ost i och potatis :) Godare än jag mindes de! :)
Nu har vi precis sett färdigt en film, Farsan , jag tyckte faktiskt inte om den. Den var bara pinsam och så..
Aja bara en vecka kvar på jobbet! De känns skönt men ändå hemskt att behöva sluta , jag har världens bästa chef och patienterna är helt underbara! Dom är grymt snälla och jag kommer verkligen sakna dom så nu ska jag göra de bästa av den sista veckan så dom minns mig med , även som nåt bra :)

Godnatt sov gott och jag hoppas ni har haft världens bästa midsommar! :D

SKRIVET: 2010-06-20, kl 02:06:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmkväll!

Nu ikväll har jag och mamma haft filmkväll :) Skönt vare , länge sen vi hade de faktiskt! Fast mamma kanske dåligt samvete för att hon sett bröllopet hela dagen? ^^
Iaf först såg vi Liar Liar på 3:an :) Alltid lika bra enligt mig ;D Jag tycker den filmen är så rolig!
Sen såg vi filmen som jag har velat se hur länge som helst! It´s complicated såg vi och den va mycket bra! Inte lika rolig som jag hade trott dock men väldigt mycket kärlek och oerhört mycket pinsamheter :]
Men iaf , trevligt vare :) Dock vart de en väldigt sen kväll! ^^ Halv två slutade filmen , snacka om trött mamma var ^^ Hon kommer sova gott inatt ;)

Dax att jag beger mig i säng också , om de är soligt imorgon så måste jag hjälpa mamma plantera blommor i trädgården så bäst man är utvilad ;) Godnatt :*

SKRIVET: 2010-06-13, kl 19:17:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

AVATAR!

Nyss sett filmen Avatar och den sög totalt! Fyfan..Bortkastade timmar om jag säger så..
Alla säger att den ska vara så jävla fantastisk och allt men den sög ju!
Men kanske bara jag som har dålig filmsmak :P

SKRIVET: 2010-06-13, kl 00:36:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarlov!

Äntligen äre sommarlov! Äre någon som kan förstå de? För jag kan faktiskt inte de.. Känns helt overkligt att jag har gått ut nian nu..När jag började sjuan trodde jag aldrig att denna dagen skulle komma men så bara kom den! POFF sare ba! :)
Men jag börja ju jobba på måndag så jag är ju sysselsatt iaf ;) Blir ändå till att stiga upp tidigt och sluta sent ^^ Dock så jobbar jag ju vissa kvällar också :) Jag ska jobba på ett äldreboende :) De känns riktigt spännande!

Men iaf , jag ska lägga in lite bilder på examen :) Lr ja på hur jag såg ut iaf (a) ^^
Jag fick jätte fina presenter :) Fick en ny mobil av mamma och pappa , en riktigt snygg en! Den har bara varit ute på marknaden i 2 veckor så dyr va den ju också :P
Av brorsan och hans tjej fick jag en parfym ;)
Av mormor och Bertil fick jag 500 kr så jag kan köpa skorna jag vill ha :]
Av moster och hennes familj fick jag 400 kr i present kort på Lindex :) Gött å finn! :)

SKRIVET: 2010-06-04, kl 23:49:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan!

Idag har jag varit på stan med mamma , handlat nya hårklämmor som är jätte söta :D och väldigt somriga :)
Köpte även present åt pappa och en åt Klara :)
Imorron fundera jag på att kanske göra nåt med håret eftersom jag nu fått mina klämmor ;D
Mamma bjöd också på mousse muggar idag :] För er som inte vet så ska jag förklara , på Lilla Bageriet finns de muggar som är fyllda med mousse :D Min dröm asså! Först jordgubb ,med massa frukt på toppen, sen går man ner ett lager så äre choklad :D:D :D Går man ner ännu ett lager så äre vanilj där nere :) Sjukt jävla gott!
Mäktiga är dom! :) Jag som bara ville ha lite mjukglass men fick mkt mera ;) Kanske ska be mamma om en till när jag tar examen (a) Fast kanske inte för min klänning går inte att tvätta ;o Dyr som satan va den men går icke att tvätta ;] Men läcker är jag i den så ;)

Jag och Kicki hade as roligt idag :D Vi limade fast massa teckningar på Haddis bänk (a) Aja :P Godnatt :*

SKRIVET: 2010-06-03, kl 14:44:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Smått besviken..

Idag är jag smått besviken. Dock på mig själv för jag skulle egentligen fara till Umeå med Kicki idag men då strejka magen för mig ist..fyfan..Jag som verkligen hade längtat men icke.. Kändes dock mera som att jag svek henne men min mage har alltid varit konstig ;s Men aja vi får planera in en ny dag antar jag..

SKRIVET: 2010-06-02, kl 18:16:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jadu

Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit så trött ;o Sista skoldagarna är inte ett dugg roliga , sjukt bättre än vanliga lektioner iaf men killarna i klassen är så jävla stökiga nu , skönt att de är slutet! Behöver icke träffa dom sen igen :D lr ja vissa vill jag väl träffa men inte andra! -.-

Aja jag ska uppdatera sen lovar! Ska nu ut i skogen med hunden så hon får springa av sig , sen ska hon bada! :)

PussN :*